Meniu

Easyjet

1
Italia
Milano
Plecare: din Bucureşti
de la 26 EUR
Verificați detaliile

Bagaj de mână

În interiorul aeronavei este permis un singur bagaj de mână cu dimensiunea maximă de 56 x 45 x 25cm, incluzând mânerele și roțile, la care se poate adăuga o pungă cu produse duty free sau obiecte suplimentare precum o haină de exterior, baston, cârje, umbrelă etc. Gențile de mână, valizele sau gențile de laptop trebuie plasate de asemenea în interiorul acestui bagaj.

Pentru pasagerii ce beneficiază de serviciile easyJet Plus, FLEXI fare, Upfront și Extra Legroom mai este admis un bagaj suplimentar de mână (ex. laptop, geantă etc.) cu dimensiunea maximă de 45 x 36 x 20cm, ce trebuie plasat sub scaunul din față. Pentru pasagerii ce călătoresc cu un infant, este admisă o piesă suplimentară de bagaj cu dimensiunile de 45x36x20cm care să conțină lucrurile necesare acestuia, care trebuie de asemenea plasat sub scaunul din față. Sub scaun din fața fiecărui pasager se admite o singură piesă de bagaj.

Nu există limită de greutate în cazul bagajului de mână, cu condiția ca acesta să se încadreze în dimensiuni și să poată fi plasat în spațiul de depozitare aflat deasupra capului. Chiar dacă se respectă aceste dimensiuni, în cazul zborurilor aglomerate poate fi necesar ca bagajul de mână să fie plasat la cală, fără a se plăti o taxă suplimentară. Spațiul de depozitare din avion este disponibil prioritar pentru pasagerii cu nevoi medicale speciale, ce necesită anumite instrumente medicale sau medicamente.