Meniu

Easyjet

1
Italia
Milano
Plecare: din Bucureşti
de la 26 EUR
Verificați detaliile

Check-in online

Check-in-ul online se poate efectua cu maximum 30 de zile și cu minim 30 de minute înainte de ora de decolare, astfel că este necesar să se acorde timp suficient de mare pentru a ajunge la aeroport. În cazul în care un pasager are doar bagaj de mână, se poate duce direct la controlul de securitate. Unele aeroporturi cer validarea cărții de îmbarcare la Biroul Bagaje înainte de a trece la controlul de securitate, fapt ce este înscris pe cartea de îmbarcare. În cazul în care se deține bagaj de cală, acesta va fi lăsat la Biroul Bagaje.

Detaliile de pe cartea de identitate sau pașaport pot fi de asemenea necesare, dacă acestea nu au fost introduse odată cu rezervarea zborului. În confirmarea rezervării vor fi furnizate aceste informații. De asemenea, dacă intervin modificări în rezervare, precum modificări de bagaje, echipamente sportive sau apare o schimbare de orar sau o altă modificare a zborului, check-in-ul trebuie făcut din nou și imprimată o nouă carte de îmbarcare. Check-in-ul online poate fi efectuat și de către alte persoane care dețin numărul rezervării.

Pentru efectuarea check-in-ului pentru un infant care are rezervat loc, trebuie apelat la ajutorul unui reprezentant la aeroport, însă, dacă nu se rezervă loc separat, atunci check-in-ul online se efectuează normal.