Meniu

Easyjet

1
Italia
Milano
Plecare: din Bucureşti
de la 26 EUR
Verificați detaliile

Informații

Compania aeriană EasyJet a fost înființată în 1995 de antreprenorul britanic, de origine grec-cipriotă. Stelios Haji-Ioannou și este una dintre cele mai mari din Europa, operând peste 600 de rute de pe teritoriul a 30 de țări cu flota ce însumează peste 200 de aeronave Airbus. Compania deține un personal de peste 8,000 de angajați, dintre care 2,000 de piloți și peste 4,500 de însoțitori de zbor.

În ultimul an, au fost 60 de milioane de pasageri ce au ales această companie aeriană. Grija pentru siguranță, simplitatea, integritatea și pasiunea sunt doar câteva dintre valorile acestei companii. Datorită combinației convenabile de aeroporturi și gamei extinse de destinații, compania este o alegere la îndemână pentru pasagerii cu preferințe dintre cele mai diferite și din cele mai diverse zone geografice, în prezent peste jumătate dintre aceștia avându-și originea în afara Marii Britanii.

Compania deține o poziție fruntașă pe aeroporturile: Londra-Gatwick, Londra-Luton, Londra-Southend, Bristol, Edinburgh, Milano-Malpensa, Napoli, Veneția, Nisa, Basel și Geneva dar și pe cele din Londra-Stansted, Paris Orly, Paris Charles De Gaulle, Lisabona, Lyon și Roma Fiumicino.